Bäst tandblekning

Behandling

Information

Betyg

Köp

495

SEK

30

Minuter

  • Dentway
  • White strips
  • Tandblekning startkit
  • Refill för ny behandling

Dentway test

Vi har testat Dentway Starter Kit tandblekning enligt de instruktioner tillverkaren ger och jämfört resultatet med övriga produkter i testet. Vi har inte använt några komplementprodukter i testet.

Vår åsikt är att detta är en mycket bra tandblekningsprodukt för hemmabruk och bäst av alla produkter i vårt test. Dentway tandblekning gör precis vad den lovar och ger vackert vita tänder på bara några dagar.

Kontakt

Dentway

Tel: 08-12 20 07 80
Mail: [email protected]

Markvardsgatan 5
113 53 Stockholm
556791-6886

Dentway refill kit

345 SEK

Dentway White Strips

445 SEK

Startkit - Vad ingår och vad tycker vi?

Dentway Starter Kit för tandblekning i hemmet levereras med en tub blekningsgel, två tandskenor med etui och en utförlig bruksanvisning. Första steget i tandblekningen är att forma de två tandskenorna efter dina käkar genom att först värma dem i hett vatten och därefter pressa dem mot tänderna så att du får så tight och bra passform som möjligt.

Vi tycker Dentways startkit för tandblekning är en komplett produkt som innehåller allt du behöver i ett väl sammansatt paket som fungerar mycket bra.

Dentway resultat och vår erfarenhet

Vi tycker att den här produkten är bäst av alla vi testat. När du väl fått bra passform på skenorna är resten av behandlingen enkel. Enligt vår erfarenhet är detta den produkt som ger bäst resultat på kortast tid.

Dentway strips

Dentway White Strips är en tandblekningsprodukt som kan användas som komplement till den den vanliga tandblekningen med gel, eller helt fristående. Produkten består av plastremsor som påminner om tejp, men som istället för klister är belagda med samma tandblekningsgel som som används i Dentway Starter Kit.

White Strips fungerar så att du trycker fast remsan mot de tänder du vill bleka och ser till att den kommer i kontakt med hela tandytan. Därefter låter du remsan sitta kvar i 20 minuter så att ingredienserna får verka. Under tiden remsan sitter på plats kan du göra vad du vill, utom att äta och dricka. Du måste förstås också se till att inte skrapa bort remsan med tungan eller läpparna.

Före och efter resultat

Resultaten före och efter slutförd behandling på en vecka är mycket bra enligt vår uppfattning och väl värt pengarna och det lilla jobb som behöver läggas ned. Inpassningen av skenorna går bra och att att sedan genomföra behandlingarna är lätt.

Vi har inte upplevt några besvär eller biverkningar av Dentways tandbleknings-kit och vi märker tydlig skillnad redan efter några dagar. Eftersom blekningen sker gradvis tycker vi att du ska ta före- och efterbilder och gärna dokumentera efter hand, så att du verkligen har möjlighet att se och bedöma resultatet.

Dentway Starter Kit är en mycket bra tandblekningsprodukt och en klar vinnare i vårt test, som vi verkligen vill rekommendera.

Slutord. Vad kan du förvänta dig av Dentways tandblekningsmedel?

När du använder Dentway tandbleknings-kit kan du förvänta dig vitare tänder på bara några dagar. Exakt hur stor förändringen blir och hur bra blekningen lyckas varierar från person till person men vi har nått genomgående bra resultat i våra tester.

Ibland kan blekningen ta längre tid och kräva lite fler behandlingar. Behandlingen behöver också upprepas ibland efter hand som tänderna åter missfärgas av daglig användning.