Post not found!

SimpleSmile test

Vi har använt och provat SimpleSmile i enlighet med de medföljande instruktionerna och jämfört resultatet med konkurrerande produkter i vårt test. Vi har varit noga med att följa behandlingsplanen exakt och har inte utnyttjat kompletterande produkter.

Vår åsikt är att SimpleSmile fungerar tillfredsställande. Den är något billigare än konkurrenterna och det kan verka fördelaktigt, men enligt vår erfarenhet ger den inte heller lika bra resultat som övriga produkter vi provat. Besparingen riskerar alltså att istället bli en fördyring.

Kontakt

Group Beconfident Europe AB

Mail: [email protected]

Tennisvägen 31
269 33 Båstad
556853-0041

SimpleSmile tandblekningspenna

295 SEK

SimpleSmile Startkit + Penna

495 SEK

Startkit - Vad ingår och vad tycker vi?

Simplesmile startkit för tandblekning består av en tub tandblekningsgel, tre tandskenor och en användarmanual med instruktioner. Det första du behöver göra är att passa till tandskenorna efter över- och underkäken.

Vi tycker att Simplesmile levererar vad du kan förvänta dig av ett tandblekningskit. Det saknas ingenting och du får dessutom en extra tandskena att ha i reserv. Just tandskenorna tycker vi är lite i underkant när det gäller kvalitet. Vi upplever att de är svårare att forma rätt än många av konkurrenternas.

SimpleSmile resultat och vår erfarenhet

Av produkterna i vårt test placerar sig denna sist. Det är inte en dålig tandblekningsprodukt, men den presterar sämre än de övriga när det gäller blekningsresultat och vi tycker inte riktigt att det uppvägs av det lägre priset.

SimpleSmile tandblekningspenna

SimpleSmile tandblekningspenna innehåller samma gel som deras startkit, men förpackad i en appliceringspenna. Du använder den som komplement till vanlig tandblekning eller helt fristående. Du använder tandblekningspennan genom att pensla på ett tunt lager gel på de tänder som ska behandlas.

Efter applicering ska gelen torka i tre minuter. Under torktiden gäller det att inte vidröra den med läpparna eller tungan så att den gnids bort. Efter torkningen är tanken att gelen ska fortsätta verka under dagen.

Tandblekningspenna är en smidig produkt som är lätt att ha med sig överallt och som kan fungera bra, men vi upplever det ändå som krångligare än att göra behandlingar med skena och gel. Som komplement till annan tandblekning är den dock perfekt.

Före och efter resultat

Resultatet före och efter tio dagars behandling med SimpleSmile är tydligt om än inte riktigt i klass med de bästa produkterna i vårt test. Tiden per behandlingstillfälle är kort och när skenorna är väl inpassade är det en väldigt enkel och smärtfri process.

Vi rekommenderar att du alltid tar bilder före, under och efter behandlingen för att tydligt kunna se framstegen. När vi tittar på bilderna från vårt test ser vi tydliga resultat i form av vitare tänder, men inte riktigt resultat i klass med de bästa produkterna.

SimpleSmile startkit för tandblekning är lite billigare än konkurrenternas och det kanske kan vara lockande, men vi tror att den lilla besparingen äts upp med tiden, på grund av det magrare resultatet.

Slutord. Vad kan du förvänta dig av Confidentsmiles tandblekningsmedel?

Av SimpleSmiles tandblekning kan du vänta dig vitare tänder på 10 dagar med bara 15 minuters behandling om dagen. Hur mycket vitare tänder du kan få är individuellt och beror inte minst på hur missfärgade de är när behandlingen inleds.

Vi tycker inte att SimpleSmile tillhör de bästa produkterna för tandblekning i hemmet, främst på grund av att vi tycker att resultaten är klenare i förhållande till jämförbara produkter i vårt test.