Bäst tandblekning

Behandling

Information

Betyg

Köp

495

SEK

15

Minuter

  • Confidentsmile
  • Tandblekningspenna
  • Gel för tandblekning
  • Startkit till bra pris

Confidentsmile test

Vi har testat Confidentsmile tandbleknings-kit enligt tillverkarens instruktioner och ställt resultatet mot jämförbara produkter. Vi har inte gjort några avvikelser eller kompletterat med andra produkter.

Vår åsikt är att detta är en väl fungerande tandblekningsprodukt för hemmabruk. Vi tycker inte att resultaten sticker ut speciellt åt något håll. I upplever inte att LED-lampan ger bättre effekt på blekningen. Den krånglar mest till blekningen genom att vi måste ha den i munnen.

Kontakt

Confidentsmile – Whitenow Sweden AB

Mail: [email protected]

Gotthemsvägen 1
63239 Eskilstuna
559100-7850

Confidentsmile tandblekningspenna

179 SEK

Confidentsmile tandblekningsgel

299 SEK

Startkit - Vad ingår och vad tycker vi?

Confidentsmile startkit levereras med en förpackning tandblekningsgel, tre tandskenor med etui, nyansskala för uppföljning, LED-lampa och förstås en genomarbetad bruksanvisning. Precis som med liknande produkter ska tandskenorna först formas efter dina käkar. Du värmer skenorna i hett vatten, sätter dem i över- eller underkäken och trycker därefter till dem så att du får så tät passform som möjligt mot tänderna.

Vi tycker att Confidentsmiles tandblekningskit är mycket komplett, men kanske på gränsen till det onödigt komplicerade med LED-lampan, som kanske inte har så stor effekt i slutändan. Men vi saknar i alla fall ingenting.

Confidentsmile resultat och vår erfarenhet

Vi tycker att Confidentsmile fungerar bra och ger ett medelgott resultat. Att använda LED-lampan är dock något av ett irritationsmoment och vi är mycket osäkra på hur stor skillnad den egentligen gör. Enligt vår erfarenhet är detta en bra produkt som ger utlovat resultat, men det finns bättre och enklare produkter på marknaden.

Confidentsmile tandblekningspenna

Confidentsmile tandblekningspenna innehåller samma gel som deras startkit, men i pennform. Produkten kan användas för att kompletteringsbleka extra missfärgade tänder eller som en fristående produkt för tandblekning. Med pennan applicerar du gel på de tänder  och tandytor du vill bleka. Efter 30 sekunder har gelen torkat och efter ytterligare 15 minuter är behandlingen klar.

Vi tycker att tandblekningspennan fungerar bra, men den är krångligare att använda än tandblekningsgel med skena, även om den är lättare att ta med och använda var som helst. En svårighet är att låta bli att smeta ut gelen med läppar och tunga under tiden behandlingen pågår, men klarar du det är detta en väl fungerande produkt för tandblekning.

Före och efter resultat

Resultaten före och efter behandling på 7 dagar är klart godkända enligt vår uppfattning och det är väl värt pengarna och den lilla ansträngning som behöver läggas ned. Det svåraste är att få bra passform på skenorna. Behandlingarna är lätta att genomföra men vi tycker det är krångligt med LED-lampan.

Godkänt resultat på blekningen och inga biverkningar gör detta till en produkt som vi placerar i mitten av resultatlistan för vårt test. Att ta bilder av tänderna före, under och efter behandlingen är verkligen något vi rekommenderar för att följa framstegen.

Slutord. Vad kan du förvänta dig av Confidentsmiles tandblekningsmedel?

Confidentsmile lovar och ger dig vitare tänder inom 7-10 dagar. Det kan vi skriva under på, även om vi tycker det finns bättre produkter på marknaden.

Att resultaten varierar från person till person är nästan självklart. Allas tänder är olika och att få exakt samma resultat som någon annan är osannolikt.