Post not found!

Beconfident test

Vi har testat Beconfident Starter Kit tandblekning i enlighet med tillverkarens instruktioner och jämfört resultatet med konkurrenternas produkter.

Beconfidents gel bygger på en kombination av substanser som både tar bort ytliga missfärgningar och som bleker på djupet.

Vi tycker att Beconfident tandblekning fungerar bra och fungerar ungefär som man kan förvänta sig, men i våra tester har vi hittat produkter som fungerar ännu bättre. Läs alla recensioner!

Kontakt

Group Beconfident Europe AB

Tel: 0702-56 50 00
Mail: [email protected]

Produktionsvägen 10 A
262 78 Ängelholm
556853-0041

Beconfident Deluxe

695 SEK

Beconfident Tandblekningspenna

395 SEK

Startkit - Vad ingår och vad tycker vi?

Beconfident Starter kit för tandblekning levereras med tandblekningsgel, tre tandskenor och bruksanvisning.

Vi tycker att Beconfident har ett väl sammansatt kit, med allt du behöver för att komma igång med tandblekning hemma. Vi saknar ingenting som borde finnas med. Extra plus för den extra tandskenan som kan vara bra ifall en av dem försvinner eller går sönder.

Beconfident resultat och vår erfarenhet

Vår erfarenhet är att produkten fungerar bra. Att forma skenorna kan vara lite krångligt och du kan behöva upprepa processen flera gånger, men det är ett jobb du bara behöver göra en gång. När skenorna är formade går behandlingarna supersmidigt.

Beconfident tandblekningspenna

Beconfident tandblekningspenna innehåller en gel liknande den som används i deras Starter Kit, men appliceras och används annorlunda. Tillverkaren rekommenderar den som komplement, att använda på särskilt besvärliga missfärgningar som den vanliga blekningen inte riktigt rår på. Pennan är däremot inte tänkt att användas som enda produkt för tandblekning.

Blekmedlet i pennan penetrerar tänderna på cirka 8 minuter. Det innebär att du under den tiden inte bör vidröra behandlade tänder med läppar eller tunga, något som kan vara en utmaning enligt vår erfarenhet.

Vi tycker att Beconfident tandblekningspenna fungerar bra, men inte bäst av alla produkter vi testat. Att inte vidröra tänderna under åtta minuter är dock ganska krångligt, så även vi ser pennan mest som ett komplement till vanlig tandblekning.

BeConfident Före och efter bilder

Resultaten före och efter slutförd behandling på 10 dagar är klart märkbara och värt jobbet, tycker vi. Behandlingarna är enkla att genomföra när skenorna väl är inpassade till tänderna och vi upplever inga obehag eller biverkningar av gelen.

Blekningen sker gradvis och det kan vara svårt att se skillnad mellan behandlingstillfällena. Därför rekommenderar vi att du tar egna före- och efter-bilder, så kan du själv bedöma om du tycker produkten fungerar bra och leder till önskat resultat.

Beconfident Starter Kit är en väl fungerande tandblekningsprodukt som vi kan rekommendera om du av någon anledning inte är nöjd med vår testvinnare.

Slutord. Vad kan du förvänta dig av Beconfidents tandblekningsmedel?

När du använder Beconfident tandblekningsmedel kan du förvänta dig vitare tänder och det är precis vad du får, efter tillräckligt många behandlingar. Vad som är tillräckligt varierar en hel del mellan olika personer. Kraftigt missfärgade tänder tar förstås längre tid att bleka än om de bara är lätt missfärgade.

Det är viktigt att förstå att resultaten sällan märks direkt. Det kan krävas fler än rekommenderat antal behandlingar för att nå det resultat du önskar. Du får också räkna med att behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum, eftersom tänderna hela tiden utsätts för nya påfrestningar i ditt vardagliga liv.